نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

معاون رئیس جمهور: «مشهد» یکپارچه آماده میزبانی از زائران است | دولت نیز تمام ظرفیت خود را برای خدمت به زائران به کار گرفته است + ویدئو

  • کد خبر: ۱۸۴۱۹۲
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
معاون رئیس جمهور: «مشهد» یکپارچه آماده میزبانی از زائران است | دولت نیز تمام ظرفیت خود را برای خدمت به زائران به کار گرفته است + ویدئو
معاون رئیس جمهور گفت: خوشبختانه «مشهد» یکپارچه آماده میزبانی از زائران است و بار اصلی آن را مردم به دوش می‌کشند و میزبانی را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهند. دولت برحسب وظیفه ذاتی خود و اعتقادی که به حسن میزبانی دارد مانند موضوع اربعین، در این ایام نیز تمام ظرفیت خود را به کار گرفته است.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، محسن منصوری در حاشیه بازدید از روند خدمت‌رسانی به زائران در شهر مشهد که امروز ۲۳ شهریورماه انجام شد، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خوشبختانه مشهد یکپارچه آماده میزبانی از زائران است و بار اصلی آن را مردم به دوش می‌کشند و میزبانی را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهند. دولت برحسب وظیفه ذاتی خود و اعتقادی که به حسن میزبانی دارد مانند موضوع اربعین، در این ایام نیز تمام ظرفیت خود را به کار گرفته است.

وی افزود: کارگروه ملی زیارت تشکیل شد و دستورات لازم را اتخاذ کردند و عمده مصوبات با دستور مستقیم رئیس جمهور اجرایی شد. از حیث تخصیص اعتبارات، اعتبار لازم برای استان تامین شد که مشکلی وجود نداشته باشد.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: در حوزه زیرساخت نیز پیش از این ایام اعتبار خوبی به استان اختصاص یافت و نزدیک به هزار و ۲۰۰ کیلومتر مجموع جاده‌ها و راه‌های استان به جهت راحتی مسافران بهسازی شده است.

منصوری از افزایش ۶ دستگاه رام قطار و ۱۰ فروند هواپیما در این ایام به مشهد خبر داد و گفت: در حوزه راه و حمل و نقل جاده‌ای مدیران کل استان‌ها در مشهد مستقر هستند.

وی افزود: با توجه به حضور خیل عظیمی از زائران در مشهد موضوع تنظیم بازار مورد تاکید قرار گرفته و کالا‌های اساسی به اندازه کافی وارد استان شده است. همچنین به جهت تامین سوخت در مشهد مخازن پر شده است و برای تامین امنیت و حوزه بهداشت آمادگی کاملی وجود دارد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه دولت ماموریت خود را سفری ایمن و ارزان برای زائران می‌داند، عنوان کرد: برای تحقق این هدف رئیس جمهور دستور دادند و برنامه‌ریزی در جزئی‌ترین حالت ممکن انجام و اجرایی شده است و در موارد مختلف از جمله امنیت، رفاهی و... شرایط خوبی در استان وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->